Villáminterjú, kiválasztás toborzás

Iratkozzon fel a hírlevelünkre

* Kötelező mező
Villáminterjú, kiválasztás toborzás
 
 

Villáminterjú - LAB Profile a kiválasztásban: az álláshirdetéstől, az önéletrajz értékelésén keresztül a munkaerőfelvételi döntésig

Words That Change Minds - meggyőzés az élet minden területén

LAB Profile practicioner - nemzetközi oklevelet adó képzés

NYÍLT TRÉNINGEK

Villáminterjú - tréning
Kétnapos intenzív tréning, a munkaerőfelvételre fókuszálva, azoknak, akik megbízhatóbbá akarják tenni a kiválasztási döntéseiket.

Words That Change Minds - Meggyőző kommunikáció nyelvi eszközei
Kétnapos alapozó tréning, ahol megtanítjuk az alapvető tudnivalókat a LAB Profile felvételéről, alkalmazásáról. Meggyőzés-technika, eladás és befolyásolás.

LAB Profile practicioner - nemzetközi oklevelet adó képzés
Négy teljes nap: minden részletesen, amit a LAB profile alkalmazásáról tudni kell, számos gyakorlati példával az élet minden területéről.

VÁLLALATI BELSŐ TRÉNINGEK

Villáminterjú - tréning
Kétnapos intenzív tréning, a munkaerőfelvételre fókuszálva, figyelembe véve a vállalat jelenlegi kiválasztási rendszerét és beépítve.

Ügyfélkozpontú kommunikáció
A vállalaton belüli és kívüli ügyfelekkel való kommunikációt megnehezíti, hogy az egyes területeken dolgozók, vagy ügyfelek, más-más gondolati minták (LAB Profile) mentén közelítenek ugyanahhoz a problémához. Ennek a tudatosítása, az egyes minták felismerése és hatékony kezelése a kétnapos tréning témája, sok izgalmas szerepjátékkal, gyakorlati példákkal illusztrálva.

Motivációs technikák
A tudás, tapasztalat semmit sem ér megfelelő motiváció nélkül. A vezetők feladata elérni, minden szinten, hogy az elképzelések megvalósuljanak a munkatársak valóban elvégezzék a feladatokat. A LAB Profile értékes darabja lehet a vezető eszközkészletének, hiszen pontosan a motivációs mintázatokat határozza meg. Az egyes gondolkodási mintákhoz tartozó nyelvi struktúrákat használva sokkal meggyőzőbbek - motiválóbbak - lehetünk, az ezeket a mintákat használó személy számára. Két nap, sok-sok gyakorlati, cégspecifikus példa, egyéni és csoportos gyakorlat.


 

Részletes ajánlatért, időpontokért hívjon bennünket:

+36 1 319 1554

vagy írjon nekünk.

 

 

A tréningeken mondták

 

"Elképesztő, hogy néhány jól feltett kérdéssel mennyi információt lehet szerezni - abból, ahogyan mond valaki valamit!"

 

"Annyira gyors volt (az interjú), hogy mire bemelegedtem vége volt. Ennek ellenére a megállapítások rólam, mind találóak voltak."

 

"Mivel ez a módszer nem skatulyáz be, úgy érzem sokkal árnyaltabb, pontosabb képet ad az emberről."

 

"Az elsőre száraznak tűnő anyagot jó hangulatban, érzékletesen tanulhattam meg."

 

"A LAB profilt alkalmazva olyan, mintha eddig fekete-fehérben néztem volna a világot és most hirtelen színessé vált volna. Ennyit számít a nyelv használatának a megértése!"

 

"A grafológia a kézírást elemzi, a LAB pedig a nyelvi szerlezeteket. Ilyenformán, kis képzavarral, a LAB tulajdonképpen "verbális grafológia."

 

"Megtanultam, hogy egyszerű beszélgetéssel, kicsit odafigyelve, hogyan lehet feltérképezni a partnerem gondolkodását, és azután úgy beszélni, ahogy neki tetszik. Az élet sok más területén is fel fogom tudni használni az itt szerzett ismereteket."

 

"Először meglehetősen szkeptikus voltam, sok tréningen jártam már. A meggyőző előadás és maga a technika lenyűgözött."

 

"Mindig tudtam, hogy a szavaknak varázserejük van, most megkaptam a varázspálcát hozzá."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Villáminterjú, kiválasztás, toborzás