Villáminterjú, kiválasztás toborzás

Iratkozzon fel a hírlevelünkre

* Kötelező mező
Magunkról - Villáminterjú, kiválasztás toborzás
 
 


A Villáminterjú lényege, hogy az interjúalany kérdéseinkre adott válaszainak nyelvi struktúrája felfedi az adott kontextusra vonatkozó gondolkodási mintáit.
Ezek ismeretében nagy biztonsággal jósolható a vonatkozó kontextusban várható viselkedése, így eldönthető, hogy alkalmas lesz e az adott feladatra vagy sem.
Mivel a módszer a válaszok nyelvi struktúráját és a válaszadás formáját vizsgálja, a tartalom másodlagos, így a válaszok valóságtartalma sem lényeges.

A Karrier Intézet alapítása óta (2004), Magyarország vezető és elismert karrier-tanácsadó, karrier-coaching szervezete lett. Ügyfeleink elégedettsége és sikere bizonyítja megközelítésünk és módszereink életrevalóságát.

2008 nyarán Intézetünk megszerezte a Language and Behavior Profile (LAB Profile) és a Words That Change Minds programok know-how oktatási, vizsgáztatási és értékesítési jogát, Magyarországon egyedüliként.
A LAB Profile technikája adja a tudományos és a gyakorlati alapját a Villáminterjú módszerének, amely egy rendkívül hatékony munkaerő-kiválasztási eszköz.

 

 

 

A tréningeken mondták

"Mindig tudtam, hogy a szavaknak varázserejük van, most megkaptam a varázspálcát hozzá."

"Annyira gyors volt (az interjú), hogy mire bemelegedtem, vége volt. Ennek ellenére, a megállapítások rólam, mind találóak voltak."

"Mivel ez a módszer nem skatulyáz be, úgy érzem sokkal árnyaltabb, pontosabb képet ad az emberről."

"Megtanultam, hogy egyszerű beszélgetéssel, kicsit odafigyelve, hogyan lehet feltérképezni a partnerem gondolkodását és azután úgy beszélni, ahogy neki tetszik. Az élet sok más területén is fel fogom tudni használni az itt szerzett ismereteket."

"Először meglehetősen szkeptikus voltam, sok tréningen jártam már. A meggyőző előadás, és maga a technika lenyűgözött."

"Az elsőre száraznak tűnő anyagot jó hangulatban, érzékletesen tanulhattam meg."

"A LAB profilt alkalmazva olyan, mintha eddig fekete-fehérben néztem volna a világot és most hirtelen színessé vált volna. Ennyit számít a nyelv használatának a megértése!"

"A grafológia a kézírást elemzi, a LAB pedig a nyelvi szerlezeteket. Ilyenformán, kis képzavarral, a LAB tulajdonképpen "verbális grafológia."

 

 
Villáminterjú, kiválasztás, toborzás