Villáminterjú, kiválasztás toborzás

Villáminterjú, kiválasztás toborzás
 
 

Legközelebb: ONLINE! 2020.07.27-08.07.

Villáminterjú: A kiválasztási hatékonyság növelése a LAB PROFILE alkalmazásával

A Villáminterjú lényege, az, hogy ahogyan megfogalmazza az interjúalany a kérdéseinkre adott válaszát, az elárulja a gondolkodásmódját, ebből pedig következtetni lehet az adott kontextusban várható viselkedésére.

A tréning a gerincét a "Language and Behavior Profile " (LAB Profile) bemutatása és megtanítása adja. Segítségével meghatározható, hogy az egyént mi motiválja, illetve demotiválja; hogyan dolgozza fel az információt; milyen humán környezetben dolgozik a leghatékonyabban; hogyan hoz döntéseket.

A LAB Profile egy kognitív pszichológiai alapokon nyugvó tudományosan kidolgozott eszköz, amellyel a természetes beszéd nyelvi struktúrája és a viselkedés korrelációja alapján lehet következtetni a vizsgált személy motivációs- és környezeti- igény jellemzőire, bármely kontextusban.

A LAB Profile felvételekor az a lényeges tényező, hogy az illető hogyan válaszol, és nem a válasz aktuális tartalma. Ez azt is jelenti, hogy ha nem a kérdésre (vagy egyáltalán nem) kapunk választ, az egyes gondolkodási minták akkor is meghatározhatók.

Jelenleg Magyarországon kizárólag a Karrier Intézet rendelkezik jogosítvánnyal a LAB Profile márkanév használatára illetve a know-how oktatására, átadására.

Az online Villáminterjú Program során gyakorlati munkaerő-kiválasztási példákon keresztül megtanítjuk és begyakoroljuk a LAB Profile kérdőív használatát, az egyes kérdésekre kapott válaszok értelmezését és ellenőrzését. Bemutatjuk, és valós munkakörökön alkalmazzuk az elvárás profil elkészítését és a pozícióhoz tartozó hirdetés megírását.

A program eredményeként a kiválasztási folyamat pontosabb, hatékonyabb, professzionálisabb lesz, csökkenni fog a fluktuáció. A résztvevők tudatosabban, célirányosabban, meggyőzőbben fognak kommunikálni.

A tréning időpontja:

2020.07.27-08.07.

A tréning díja:
298.000 Ft/fő +ÁFA

A tréning helyszíne:
ONLINEJelentkezéshez adja meg adatait a bal oldalon, vagy hívjon bennünket:

+36 1 319 1554

vagy írjon nekünk.

 

A tréningeken mondták

"Először meglehetősen szkeptikus voltam, sok tréningen jártam már. A meggyőző előadás és maga a technika lenyűgözött."

"Elképesztő, hogy néhány jól feltett kérdéssel mennyi információt lehet szerezni - abból, ahogyan mond valaki valamit!"

"Mivel ez a módszer nem skatulyáz be, úgy érzem sokkal árnyaltabb, pontosabb képet ad az emberről."

"Az elsőre száraznak tűnő anyagot jó hangulatban, érzékletesen tanulhattam meg."

"A LAB profilt alkalmazva olyan, mintha eddig fekete-fehérben néztem volna a világot és most hirtelen színessé vált volna. Ennyit számít a nyelv használatának a megértése!"

"A grafológia a kézírást elemzi, a LAB pedig a nyelvi szerlezeteket. Ilyenformán, kis képzavarral, a LAB tulajdonképpen "verbális grafológia."

"Megtanultam, hogy egyszerű beszélgetéssel, kicsit odafigyelve, hogyan lehet feltérképezni a partnerem gondolkodását, és azután úgy beszélni, ahogy neki tetszik. Az élet sok más területén is fel fogom tudni használni az itt szerzett ismereteket."

"Mindig tudtam, hogy a szavaknak varázserejük van, most megkaptam a varázspálcát hozzá."

 
Villáminterjú, kiválasztás, toborzás